Ownlabel-kunder: LEVEJA UF

Det roligaste med våra kunder är att ingen beställning är den andra lik. En vanlig kund är dock UF-företag som brukar beställa t-shirts när de ska stå på de olika mässor för ung företagsamhet som anordnas runt om i landet. Ett UF-företag som skiljde ut sig är LEVEJA UF som beställde klistermärken som de skulle ha på sina egentillverkade läppbalsam. Då LEVEJA efter kort tid återkom med ytterligare en beställning på klistermärken kände vi att vi var tvungna att ta reda lite mer.

Ownlabel: Berätta lite om Leveja UF, hur kom ni på idén?
LEVEJA: Alla treor på handelsprogrammet startar ett UF-företag sista året innan studenten. Redan i slutet av tvåan satt vi, sex tjejer och filade på vad vi ville åstadkomma under detta år. Vi var alla överens om att skönhetsindustrin var den branschen vi ville skapa något inom. Vårt slutgiltiga resultat blev sedan att vi tillverkade vårt eget läppbalsam och designar burkarna.

Ownlabel: Vad står Leveja för?
LEVEJA: Leveja står för vår första bokstav i namnet. Lisa, Emma, Vivian, Elina, Julia & Amanda. Vi vred och vände på bokstäverna och tillslut skapades Leveja.

Ownlabel: Hur har försäljningen gått?
LEVEJA:Försäljningen har gått bättre än förväntat. Redan vid vårt första sälj-tillfälle sålde vi slut på flera av våra utvalda smaker, vilket självklart var en positiv överraskning.

Ownlabel: Vad är nästa steg?
Nästa steg blir självklart att öka försäljningen ännu mer. Vi kommer troligtvis sälja våra läppbalsam på en julmarknad som kommer bli vårt närmaste mål.

Ownlabel: Kul att det går så bra, lycka till!

LEVEJA Läppbalsam

LEVEJA Läppbalsam

Om du vill köpa LEVEJAs läppbalsam till dig själv eller som julklapp finns mer information i deras facebookgrupp.

LEVEJA tog själva fram designen på sina klistermärken och sparade dessa som vanliga .jpg-bilder. Vi lade sedan en svart outline och skar ut dem runda enl. deras önskemål för att de skulle passa burkarna. Trycktekniken kallas printcut och innebär att vi först printar och sedan skär ut klistermärkena efter angiven kontur. Tekniken fungerar både för klistermärken och textiltryck, läs gärna mer på vår sida om printcut.

Share this Post:
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

Inga kommentarer till “Ownlabel-kunder: LEVEJA UF”

Skriv en kommentar:

Namn (krävs):
Epost (krävs, kommer inte att synas!):
Hemsida:
Kommentar (krävs):