6210's tag archives

Exempel brodyr på Flexfit 6210

Flexfit 6210 eller 210 Fitted som den också heter är väldigt populär både bland våra kunder och större märken som Volcom, Fox Racing, Etnies och Billabong. Här nedan har vi samlat lite foton på egen brodyr från våra kunder. När det gäller brodyr så går det inte att brodera vilka motiv som helst men om du har någon egen logo eller liknande så är du mer välkommen att kontakta oss, vi brukar göra vårt bästa för att lösa det om det går.

Flexfit Premium Fitted 210

Nu har vi fått upp bilder på alla Flexfit premium fitted 210 (6210), både enfärgade och twotone. Vi har även tagit in brodyrtråd som matchar Svart/Lila och Svart/Ljusgrå, dessa är dock ej upplagda i ownlabel customizer ännu. För att få brodyr med matchande färg så väljer du en annan färg och skriver en kommentar till ordern om att du vill ha matchande färg så löser vi det.

Fitted caps från Flexfit

Vi har haft platta kepsar, fitted caps från Flexfit på lager en längre tid men har väl inte riktigt kommit till och uppdaterat hemsidan med dem. När vi har visat dem på t.ex. West Coast Riot och Metaltown så har de fått mycket kärlek så det känns kul att det är på gång. Förutom enfärgade har flexfit nu även släppt en hel del tvåfärgade som är riktigt cleana. Vi jobbar på att beställa hem brodyrtråd som ska matcha färgerna så att det går att designa riktigt snygga kepsar med egen brodyr.