Flexfit's tag archives

Exempel brodyr på Flexfit 6277

Flexfit 6277 är Flexfits mest populära modell och vi har den i 24 olika färger. De översta bilderna är sk. 3D-brodyr där vi gett stygnen extra volym, det här är dock inget vi kan göra vid beställningar av enstaka kepsar men vid större ordrar och med passande motiv brukar det gå att ordna mot en mindre extrakostnad. Vi får en del frågor ang. om vi kan brodera på eller under skärmar på kepsar men det går tyvärr inte. De kepsar man kan se med brodyr över skärmar är broderade innan själva kepsen bli...

Exempel brodyr på Flexfit 6210

Flexfit 6210 eller 210 Fitted som den också heter är väldigt populär både bland våra kunder och större märken som Volcom, Fox Racing, Etnies och Billabong. Här nedan har vi samlat lite foton på egen brodyr från våra kunder. När det gäller brodyr så går det inte att brodera vilka motiv som helst men om du har någon egen logo eller liknande så är du mer välkommen att kontakta oss, vi brukar göra vårt bästa för att lösa det om det går.

Påfyllning från Flexfit

Nu har vi fått in en ny leverans från Flexfit, nytt för i år är två nya mönstrade modeller. Bägge har samma stuk som klassikern 6277 med mellanhög profil och sex paneler i storlekarna S/M och L/XL. Vi fick väldigt begränsat antal kepsar den här gången så vill du vara först med det senaste får du vara snabb med din beställning.

Flexfit Premium Fitted 210

Nu har vi fått upp bilder på alla Flexfit premium fitted 210 (6210), både enfärgade och twotone. Vi har även tagit in brodyrtråd som matchar Svart/Lila och Svart/Ljusgrå, dessa är dock ej upplagda i ownlabel customizer ännu. För att få brodyr med matchande färg så väljer du en annan färg och skriver en kommentar till ordern om att du vill ha matchande färg så löser vi det.

Fitted caps från Flexfit

Vi har haft platta kepsar, fitted caps från Flexfit på lager en längre tid men har väl inte riktigt kommit till och uppdaterat hemsidan med dem. När vi har visat dem på t.ex. West Coast Riot och Metaltown så har de fått mycket kärlek så det känns kul att det är på gång. Förutom enfärgade har flexfit nu även släppt en hel del tvåfärgade som är riktigt cleana. Vi jobbar på att beställa hem brodyrtråd som ska matcha färgerna så att det går att designa riktigt snygga kepsar med egen brodyr.